Video: zorgen om gewelddadige serie Squid Game die wordt nagespeeld op scholen

Video: zorgen om gewelddadige serie Squid Game die wordt nagespeeld op scholen

Lees hier de Gids.tv-recensie over Squid Game.

De Netflix-serie Squid Game is een enorme hit over de hele wereld en iedereen heeft het erover. Maar er klinken niet alleen maar positieve geluiden, er worden ook zorgen geuit omdat er gewelddadige en lugubere scènes uit de Koreaanse serie op het schoolplein worden nagespeeld. Squid Game is bedoeld voor kinderen vanaf 16 jaar, maar veel jonge kinderen kijken toch naar deze hitserie. Dit zorgt al voor ongeregeldheden op bijvoorbeeld een bassischool in België. In Squid Game kunnen mensen veel geld verdienen door kinderspelletjes te spelen, maar verliezers en opgevers worden vermoord.

Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland over Squid Game hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Video: zorgen om gewelddadige serie <em>Squid Game</em> die wordt nagespeeld op scholen Lees hier de Gids.tv-recensie over Squid Game. De Netflix-serie Squid Game is een enorme hit over de hele wereld en iedereen heeft het erover. Maar er klinken niet alleen maar positieve geluiden, er worden ook zorgen geuit omdat er gewelddadige en lugubere scènes uit de Koreaanse serie op het schoolplein worden nagespeeld. Squid Game is bedoeld voor kinderen vanaf 16 jaar, maar veel jonge kinderen kijken toch naar deze hitserie. Dit zorgt al voor ongeregeldheden op bijvoorbeeld een bassischool in België. In Squid Game kunnen mensen veel geld verdienen door kinderspelletjes te spelen, maar verliezers en opgevers worden vermoord. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland over Squid Game hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Video: Koreaanse taartenwinkel platgebeld door kijkers Netflix-serie Squid Game Bekijk deze video » Frans Bauer in Jinek: "Heb alle afleveringen van Squid Game gezien, was geshockeerd" Bekijk deze video »
TV :
Video: zorgen om gewelddadige serie Squid Game die wordt nagespeeld op scholenActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV