Video: Saskia Belleman over straffen van 30 jaar cel voor moord op Derk Wiersum

Video: Saskia Belleman over straffen van 30 jaar cel voor moord op Derk Wiersum

De rechtbank in Amsterdam heeft maandag uitspraak gedaan in de zaak Derk Wiersum. Giërmo B. en Moreno B. zijn veroordeeld tot een gevangenisstraf van 30 jaar voor de moord op de advocaat. Wiersum was onder meer de advocaat van kroongetuige Nabil B. in het Marengo-proces en werd in 2019 vermoord. Verslaggever Saskia Belleman vertelt meer over deze uitspraak.

Bekijk de video van de Telegraaf over de uitspraak in de zaak rond de moord op Derk Wiersum hieronder.

Video: Saskia Belleman over straffen van 30 jaar cel voor <em>moord op Derk Wiersum</em> De rechtbank in Amsterdam heeft maandag uitspraak gedaan in de zaak Derk Wiersum. Giërmo B. en Moreno B. zijn veroordeeld tot een gevangenisstraf van 30 jaar voor de moord op de advocaat. Wiersum was onder meer de advocaat van kroongetuige Nabil B. in het Marengo-proces en werd in 2019 vermoord. Verslaggever Saskia Belleman vertelt meer over deze uitspraak. Bekijk de video van de Telegraaf over de uitspraak in de zaak rond de moord op Derk Wiersum hieronder. Mogelijke aanslag op Mark Rutte door Mocro Maffia: "Selfies verleden tijd" (video) Bekijk deze video » John van den Heuvel over dreiging Mark Rutte: "Peter R. was niet de laatste" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Saskia Belleman over straffen van 30 jaar cel voor moord op Derk Wiersum


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Saskia Belleman over straffen van 30 jaar cel voor moord op Derk Wiersum of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV