Bruin water en smerig urinoir in Het Roer Om: ‘Gadverdamme’

Bruin water en smerig urinoir in Het Roer Om: ‘Gadverdamme’

Ook in de nieuwe aflevering van Het Roer Om treffen emigrerende Nederlanders weer van alles aan op hun nieuwe bestemming in het buitenland. Deze keer vertrekken Henk en Marieke naar Oostenrijk, en als zij hun stulpje bekijken waar zij hun nieuwe leven willen beginnen, stuiten ze onder meer op bruin water, vastzittende deuren en een smerig urinoir.

Bekijk het fragment van Het Roer Om in de video hieronder.

Het Roer Om is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Bruin water en smerig urinoir in <em>Het Roer Om</em>: ‘Gadverdamme’ Ook in de nieuwe aflevering van Het Roer Om treffen emigrerende Nederlanders weer van alles aan op hun nieuwe bestemming in het buitenland. Deze keer vertrekken Henk en Marieke naar Oostenrijk, en als zij hun stulpje bekijken waar zij hun nieuwe leven willen beginnen, stuiten ze onder meer op bruin water, vastzittende deuren en een smerig urinoir. Bekijk het fragment van Het Roer Om in de video hieronder. Het Roer Om is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Het Roer Om: Amber en Jean Paul geven update, "Superleuk maar Bowy gaat terug naar Nederland" Bekijk deze video » Het Roer Om: zoon Lennon in tranen op eigen afscheidsfeestje Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bruin water en smerig urinoir in Het Roer Om: ‘Gadverdamme’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV