Video: op Mars leven, hoe ziet dat eruit?

Video: op Mars leven, hoe ziet dat eruit?

Video: op Mars leven, hoe ziet dat eruit? Nog nooit liepen er mensen over de planeet Mars. Maar wie weet is dat in de toekomst wel mogelijk. Voordat het zo ver is, proberen onderzoekers er alvast achter te komen hoe zo'n leven op Mars eruitziet. En hoe dat is, zie je in bovenstaande video. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven. Bekijk ook Video: basisschool in Den Haag verzamelt schoolspullen voor kinderen in Suriname Bekijk deze video » Video: Wederom een vuurwerkverbod in Amsterdam met Oud en Nieuw Bekijk deze video » Bijzonder: Man bouwt draaiend huis (video) Bekijk deze video » Cristiano Ronaldo: Dit is zijn nieuwe record (video) Bekijk deze video »
TV :
Video: op Mars leven, hoe ziet dat eruit?

Nog nooit liepen er mensen over de planeet Mars. Maar wie weet is dat in de toekomst wel mogelijk. Voordat het zo ver is, proberen onderzoekers er alvast achter te komen hoe zo'n leven op Mars eruitziet. En hoe dat is, zie je in bovenstaande video.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: op Mars leven, hoe ziet dat eruit? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV