Zien: Amerika blijft doorgaan met misbruikzaak tegen prins Andrew

Zien: Amerika blijft doorgaan met misbruikzaak tegen prins Andrew

In augustus spande de 38-jarige Virginia Giuffre in de Verenigde Staten een rechtszaak aan tegen prince Andrew. Giuffre beschuldigt van aanranding en het opzettelijk toebrengen van emotioneel leed. Vandaag kwam naar buiten dat de Londense politie officieel gestopt is met hun onderzoek naar de betrokkenheid van de prins in de misbruikzaak.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Amerika</em> blijft doorgaan met <em>misbruikzaak</em> tegen <em>prins Andrew</em> In augustus spande de 38-jarige Virginia Giuffre in de Verenigde Staten een rechtszaak aan tegen prince Andrew. Giuffre beschuldigt van aanranding en het opzettelijk toebrengen van emotioneel leed. Vandaag kwam naar buiten dat de Londense politie officieel gestopt is met hun onderzoek naar de betrokkenheid van de prins in de misbruikzaak. Tekst gaat verder onder de video. Vervolgd in de VSDe reden waarom het onderzoek gestopt is, is onbekend, toch blijft de politie hem in de gaten houden. Amerika blijft de leiding houden in het onderzoek, Michiel Vos vertelt dat de zaak daar blijft doorgaan. Of Andrew daadwerkelijk gestraft zal worden moet blijken, tot op heden heeft er slecht één hoorzitting plaatsgevonden. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Zien: Amerika blijft doorgaan met misbruikzaak tegen prins Andrew

Vervolgd in de VS
De reden waarom het onderzoek gestopt is, is onbekend, toch blijft de politie hem in de gaten houden. Amerika blijft de leiding houden in het onderzoek, Michiel Vos vertelt dat de zaak daar blijft doorgaan. Of Andrew daadwerkelijk gestraft zal worden moet blijken, tot op heden heeft er slecht één hoorzitting plaatsgevonden.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Amerika blijft doorgaan met misbruikzaak tegen prins Andrew of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV