Khalid & Sophie: turnsters reageren op vergoeding en excuses voor lichamelijk misbruik

Khalid & Sophie: turnsters reageren op vergoeding en excuses voor lichamelijk misbruik

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 11 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em>: turnsters reageren op vergoeding en excuses voor lichamelijk misbruik Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 11 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Topturnsters die jarenlang psychisch en fysiek zijn mishandeld krijgen 5000 euro en excuses aangeboden. Loes Linders, Verona van de Leur en Stasja Köhler zijn drie van die turnsters en reageren bij Khalid & Sophie. De gevolgen van jarenlang psychisch en lichamelijk misbruik zijn nog altijd voelbaar: "Als het even niet goed gaat val ik weer terug in mijn eetprobleem." Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie: turnsters reageren op vergoeding en excuses voor lichamelijk misbruik

Topturnsters die jarenlang psychisch en fysiek zijn mishandeld krijgen 5000 euro en excuses aangeboden. Loes Linders, Verona van de Leur en Stasja Köhler zijn drie van die turnsters en reageren bij Khalid & Sophie. De gevolgen van jarenlang psychisch en lichamelijk misbruik zijn nog altijd voelbaar: "Als het even niet goed gaat val ik weer terug in mijn eetprobleem."

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV