Zien: Joran van der Sloot geeft unieke rondleiding in 'hel op aarde'-gevangenis

Zien: Joran van der Sloot geeft unieke rondleiding in 'hel op aarde'-gevangenis

Joran van der Sloot heeft van zich laten horen vanuit zijn cel in Peru. Een journalist van de Peruaanse nationale televisie kreeg een rondleiding door de meest gevreesde gevangenis van het land, en sprak ook met Van der Sloot.

Lees verder onder de video

Zien: <em>Joran van der Sloot</em> geeft unieke rondleiding in 'hel op aarde'-gevangenis Joran van der Sloot heeft van zich laten horen vanuit zijn cel in Peru. Een journalist van de Peruaanse nationale televisie kreeg een rondleiding door de meest gevreesde gevangenis van het land, en sprak ook met Van der Sloot. Lees verder onder de video Meedogenloze gevangenenIn een speciale vleugel zitten de meest meedogenloze gevangenen, ver weg van de rest van de gevangenen. Een van de personen in deze ruimte is Joran van der Sloot, die een straf van 28 jaar uitzit wegens de moord op de 21-jarige studente Stephany Flores. In de cel van Van der Sloot is niet veel te zien. Een stalen bed met een matrasje, een tafeltje en een boekenplank aan de muur. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook John van den Heuvel over gesprek met Joran van der Sloot: "Is inderdaad de hel op aarde" Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Joran van der Sloot geeft unieke rondleiding in 'hel op aarde'-gevangenis

Meedogenloze gevangenen
In een speciale vleugel zitten de meest meedogenloze gevangenen, ver weg van de rest van de gevangenen. Een van de personen in deze ruimte is Joran van der Sloot, die een straf van 28 jaar uitzit wegens de moord op de 21-jarige studente Stephany Flores. In de cel van Van der Sloot is niet veel te zien. Een stalen bed met een matrasje, een tafeltje en een boekenplank aan de muur.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV