Video: Maxime Meiland en Vivé waarschuwen fans voor hackers op Instagram

Video: Maxime Meiland en Vivé waarschuwen fans voor hackers op Instagram

Wederom verveld nieuws voor de Meilandjes. Vorige week werd het Instagramaccount van Martien Meiland al gehackt en nu is het bij Erica ook raak. Op de pagina van Erica Meiland verschenen plots allemaal rare berichten waarin er geld werd gevraagd aan haar volgers. Dochter Maxime waarschuwt de fans voor de hackers.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Maxime Meiland</em> en <em>Vivé</em> waarschuwen fans voor hackers op Instagram Wederom verveld nieuws voor de Meilandjes. Vorige week werd het Instagramaccount van Martien Meiland al gehackt en nu is het bij Erica ook raak. Op de pagina van Erica Meiland verschenen plots allemaal rare berichten waarin er geld werd gevraagd aan haar volgers. Dochter Maxime waarschuwt de fans voor de hackers. Tekst gaat verder onder de video. Het is werkelijk niet te doenOp Instagram deelt Maxime Meiland een video waarin ze samen met dochtertje Vivé haar volgers waarschuwt voor de hackers: "Mijn moeder Erica is ook gehackt, het is werkelijk niet te doen." Mochten mensen via Instagram een berichtje krijgen van Erica met een link, klik er dan voor niet op. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Bekijk ook Martien Meiland over Instagram-hack: "Stelletje schorem!" (video) Bekijk deze video » Chateau Meiland: wordt dit het nieuwe huis van Maxime en Leroy? Bekijk deze video »
TV :
Video: Maxime Meiland en Vivé waarschuwen fans voor hackers op Instagram

Het is werkelijk niet te doen
Op Instagram deelt Maxime Meiland een video waarin ze samen met dochtertje Vivé haar volgers waarschuwt voor de hackers: "Mijn moeder Erica is ook gehackt, het is werkelijk niet te doen." Mochten mensen via Instagram een berichtje krijgen van Erica met een link, klik er dan voor niet op.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Maxime Meiland en Vivé waarschuwen fans voor hackers op Instagram of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV