Op1 gemist? Dit moet je volgens Paul Witteman kunnen om een goede interviewer te zijn

Op1 gemist? Dit moet je volgens Paul Witteman kunnen om een goede interviewer te zijn

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 11 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Dit moet je volgens <em>Paul Witteman</em> kunnen om een <em>goede interviewer</em> te zijn Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 11 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Paul Witteman wordt deze week 75 jaar, bij Op1 blikt hij terug op zijn televisieloopbaan en geeft hij tips voor een goed interview. Volgens Witteman is het belangrijk om als interviewer veel over het onderwerp te weten, daarnaast moet je goed kunnen interviewen en tegelijkertijd vragen kunnen stellen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Dit moet je volgens Paul Witteman kunnen om een goede interviewer te zijn

Paul Witteman wordt deze week 75 jaar, bij Op1 blikt hij terug op zijn televisieloopbaan en geeft hij tips voor een goed interview. Volgens Witteman is het belangrijk om als interviewer veel over het onderwerp te weten, daarnaast moet je goed kunnen interviewen en tegelijkertijd vragen kunnen stellen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Dit moet je volgens Paul Witteman kunnen om een goede interviewer te zijn of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV