2Doc: Shelley in Wonderland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

2Doc: Shelley in Wonderland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

2Doc: Shelley in Wonderland gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze documentaire wordt de 62-jarige Shelley gevolgd bij haar voorbereidingen op en deelname aan de Ms. Senior-verkiezing in Las Vegas. Samen met andere 60+'ers en 'super senioren' bewijst ze dat ze er nog steeds toe doet. Las VegasShelley is bang om onzichtbaar te worden naarmate ze ouder wordt. Ze besluit om af te reizen naar Las Vegas, om daar mee te doen aan de extravagante Ms. Senior USA-verkiezingen. Schaars gekleedShelley concurreert tegen hysterische karakters met parelwitte tanden, schaars gekleed en met jarenlange Miss-ervaring. LevenslustEn hoewel ze concurrenten zijn, zien we vooral hun onderlinge plezier, hun levenslust en empowerment. Je bent nooit te oud om je dromen na te jagen. Zien: Vader Mart Hoogkamer afwezig bij première docu Van vader op zoon Bekijk deze video » Altijd Al Loiza is emotionele documentaire; bekijk hier de trailer Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In deze documentaire wordt de 62-jarige Shelley gevolgd bij haar voorbereidingen op en deelname aan de Ms. Senior-verkiezing in Las Vegas. Samen met andere 60+'ers en 'super senioren' bewijst ze dat ze er nog steeds toe doet.

Las Vegas
Shelley is bang om onzichtbaar te worden naarmate ze ouder wordt. Ze besluit om af te reizen naar Las Vegas, om daar mee te doen aan de extravagante Ms. Senior USA-verkiezingen.

Schaars gekleed
Shelley concurreert tegen hysterische karakters met parelwitte tanden, schaars gekleed en met jarenlange Miss-ervaring.

Levenslust
En hoewel ze concurrenten zijn, zien we vooral hun onderlinge plezier, hun levenslust en empowerment. Je bent nooit te oud om je dromen na te jagen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 2Doc: Shelley in Wonderland gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV