Vier Handen Op Eén Buik gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vier Handen Op Eén Buik gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vier Handen Op Eén Buik gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Maxime Meiland helpt 16-jarige Loekie in Vier Handen Op Eén Buik: "Het is afzien" Bekijk deze video » Deze week helpt Maxime Meiland de nog maar zestienjarige Loeki, die onverwacht zanger raakte van haar toenmalige vriend en besloot de baby te houden. ProbleemLoeki's ex staat hier niet achter en verbreekt de relatie. Loeki woont als jonge meid op haarzelf, maar dat ziet ze niet als een probleem. Wel vindt ze het lastig om haar gevoelens te uiten en ze houdt zichzelf daarom vaak groot. KwetsbaarMaxime Meiland weet als geen ander hoe het is om jong zwanger te raken en er alleen voor te staan. Lukt het Loeki om in te zien dat ze zich kwetsbaar op mag stellen en haar gevoelens mag uiten? Leuke beelden: Maxime Meiland en pasgeboren Vivé kijken naar Chateau Meiland Bekijk deze video » Maxime Meiland over relatie met Leroy: ''We hebben pas vier dates gehad'' Bekijk deze video » Erica Meiland bij Jinek over tweede kleinkind (Vivé): "Klein loodgietertje" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week helpt Maxime Meiland de nog maar zestienjarige Loeki, die onverwacht zanger raakte van haar toenmalige vriend en besloot de baby te houden.

Probleem
Loeki's ex staat hier niet achter en verbreekt de relatie. Loeki woont als jonge meid op haarzelf, maar dat ziet ze niet als een probleem. Wel vindt ze het lastig om haar gevoelens te uiten en ze houdt zichzelf daarom vaak groot.

Kwetsbaar
Maxime Meiland weet als geen ander hoe het is om jong zwanger te raken en er alleen voor te staan. Lukt het Loeki om in te zien dat ze zich kwetsbaar op mag stellen en haar gevoelens mag uiten?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Vier handen op één buik

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vier Handen Op Eén Buik gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV