Jinek: oud-collega Derk Wiersum, Veerle Hammerstein, reageert op uitspraak rechter

Jinek: oud-collega Derk Wiersum, Veerle Hammerstein, reageert op uitspraak rechter

Veerle Hammerstein, advocaat en oud-collega van de twee jaar geleden vermoorde advocaat Derk Wiersum, reageerde maandagavond op de straf die werd opgelegd aan de twee daders, die 30 jaar de cel in moeten: "Het verrast me niet. Ik had verwacht dat er in ieder geval een uitspraak zou komen dat ze veroordeeld zouden worden op basis van het bewijs dat er lag. Maar ik had ook 30 jaar verwacht, en niet levenslang."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 11 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Jinek: oud-collega Derk Wiersum, <em>Veerle Hammerstein</em>, reageert op uitspraak rechter Veerle Hammerstein, advocaat en oud-collega van de twee jaar geleden vermoorde advocaat Derk Wiersum, reageerde maandagavond op de straf die werd opgelegd aan de twee daders, die 30 jaar de cel in moeten: "Het verrast me niet. Ik had verwacht dat er in ieder geval een uitspraak zou komen dat ze veroordeeld zouden worden op basis van het bewijs dat er lag. Maar ik had ook 30 jaar verwacht, en niet levenslang." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 11 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jinek: oud-collega Derk Wiersum, Veerle Hammerstein, reageert op uitspraak rechter


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek: oud-collega Derk Wiersum, Veerle Hammerstein, reageert op uitspraak rechter of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV