Shownieuws: situatie André Hazes ernstiger dan gedacht

Shownieuws: situatie André Hazes ernstiger dan gedacht

Ook bij Shownieuws was de huidige, verontrustende, situatie rondom André Hazes het gesprek van de dag. Evert Santegoeds: "Het blijkt toch allemaal wel veel ernstiger te zijn dan aanvankelijk werd gedacht."

Holland Zingt Hazes zonder André
Maandag werd bekend dat de zanger sowieso dit jaar niet meer gaat optreden, waardoor onder andere de Holland Zingt Hazes-concerten het zonder het boegbeeld moeten gaan doen. Dat is natuurlijk vrij pijnlijk voor de organisatie en zeker ook voor Hazes zelf, die overigens volgens showbizwatcher Yvonne Coldeweijer momenteel in Alicante verblijft.

Wat is er aan de hand?
"Drie maanden ligt hij eruit en dat is toch wel werkelijk een serieuze tijd voor iemand van die leeftijd, die anderhalf jaar thuis gezeten heeft", aldus Santegoeds. Maar wat is er dan toch precies met Hazes aan de hand? "Daar zegt nog steeds niemand iets over." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Shownieuws: situatie <em>André Hazes</em> ernstiger dan gedacht Ook bij Shownieuws was de huidige, verontrustende, situatie rondom André Hazes het gesprek van de dag. Evert Santegoeds: "Het blijkt toch allemaal wel veel ernstiger te zijn dan aanvankelijk werd gedacht." Holland Zingt Hazes zonder AndréMaandag werd bekend dat de zanger sowieso dit jaar niet meer gaat optreden, waardoor onder andere de Holland Zingt Hazes-concerten het zonder het boegbeeld moeten gaan doen. Dat is natuurlijk vrij pijnlijk voor de organisatie en zeker ook voor Hazes zelf, die overigens volgens showbizwatcher Yvonne Coldeweijer momenteel in Alicante verblijft. Zit André Hazes in Alicante (Spanje)? Yvonne Coldeweijer heeft het antwoord Bekijk deze video » Wat is er aan de hand?"Drie maanden ligt hij eruit en dat is toch wel werkelijk een serieuze tijd voor iemand van die leeftijd, die anderhalf jaar thuis gezeten heeft", aldus Santegoeds. Maar wat is er dan toch precies met Hazes aan de hand? "Daar zegt nog steeds niemand iets over." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Video: Sarah van Soelen viert de liefde, maar waar is André? Bekijk deze video »
TV :
Shownieuws: situatie André Hazes ernstiger dan gedacht


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: situatie André Hazes ernstiger dan gedacht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV