Video: werkt de QR-code van prinses Beatrix wel?

Video: werkt de QR-code van prinses Beatrix wel?

Prinses Beatrix, die maandagavond nog te zien was in de speciale uitzending rondom 65 Jaar Prinses Beatrix Spierfonds, bracht onlangs een bezoek aan Aarlanderveen (Zuid-Holland) en daar was te zien dat ook onze voormalige koningin niet ontkomt aan het tonen van een QR-code, waar daarnaar gevraagd wordt. Wat bleek: Beatrix heeft niet de CoronaCheck-app maar kwam aanzetten met een geprint papiertje.

QR-code werkt niet?
De scanmeneer van dienst probeerde de code te scannen maar mislukte in die poging. Dat durfde hij vermoedelijk echter niet tegen de prinses te zeggen want ze mocht vervolgens toch gewoon doorlopen. Bekijk de beelden hieronder.

Video: werkt de <em>QR-code</em> van prinses Beatrix wel? Prinses Beatrix, die maandagavond nog te zien was in de speciale uitzending rondom 65 Jaar Prinses Beatrix Spierfonds, bracht onlangs een bezoek aan Aarlanderveen (Zuid-Holland) en daar was te zien dat ook onze voormalige koningin niet ontkomt aan het tonen van een QR-code, waar daarnaar gevraagd wordt. Wat bleek: Beatrix heeft niet de CoronaCheck-app maar kwam aanzetten met een geprint papiertje. QR-code werkt niet?De scanmeneer van dienst probeerde de code te scannen maar mislukte in die poging. Dat durfde hij vermoedelijk echter niet tegen de prinses te zeggen want ze mocht vervolgens toch gewoon doorlopen. Bekijk de beelden hieronder. Bekijk ook Shownieuws: situatie André Hazes ernstiger dan gedacht Bekijk deze video » Prinses Beatrix bij MAX: "Met mij gaat het prima" (video) Bekijk deze video »
TV :
Video: werkt de QR-code van prinses Beatrix wel?


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: werkt de QR-code van prinses Beatrix wel? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV