Mocro Maffia Meltem, aankondiging speciaal net voor Televizier-Ring?

Mocro Maffia Meltem, aankondiging speciaal net voor Televizier-Ring?

Het is vermoedelijk niet toevallig dat Videoland twee dagen voor de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring, waar Mocro Maffia een van de drie kanshebbers is, een korte film rondom de veelgeprezen dramaserie aankondigt. In Mocro Maffia Meltem wordt het nieuwe personage Meltem (gespeeld door Sinem Kavus) geïntroduceerd: een Turks-Nederlandse vrouw die haar geld verdient met creditcardfraude. De eerste beelden zie je hieronder.

<em>Mocro Maffia Meltem</em>, aankondiging speciaal net voor Televizier-Ring? Het is vermoedelijk niet toevallig dat Videoland twee dagen voor de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring, waar Mocro Maffia een van de drie kanshebbers is, een korte film rondom de veelgeprezen dramaserie aankondigt. In Mocro Maffia Meltem wordt het nieuwe personage Meltem (gespeeld door Sinem Kavus) geïntroduceerd: een Turks-Nederlandse vrouw die haar geld verdient met creditcardfraude. De eerste beelden zie je hieronder. Bekijk ook Jinek gemist? Achmed Akkabi (Mocro Maffia) over Televizier-Ring-nominatie Bekijk deze video »
Serie :
Mocro Maffia Meltem, aankondiging speciaal net voor Televizier-Ring?


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mocro Maffia Meltem, aankondiging speciaal net voor Televizier-Ring? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV