HLF8: Hugo de Jonge wil burgemeester van Rotterdam worden

HLF8: Hugo de Jonge wil burgemeester van Rotterdam worden

Coronaminister Hugo de Jong blijkt ondanks de uitdagende afgelopen jaren in Den Haag nog altijd vol politieke ambities te zitten, zo wordt duidelijk als Johnny de Mol hem vraagt of hij het ziet zitten om Ahmed Aboutaleb op te volgen als burgemeester van Rotterdam. Bekijk het fragment van HLF8 hieronder.

<em>HLF8</em>: Hugo de Jonge wil burgemeester van Rotterdam worden Coronaminister Hugo de Jong blijkt ondanks de uitdagende afgelopen jaren in Den Haag nog altijd vol politieke ambities te zitten, zo wordt duidelijk als Johnny de Mol hem vraagt of hij het ziet zitten om Ahmed Aboutaleb op te volgen als burgemeester van Rotterdam. Bekijk het fragment van HLF8 hieronder. HLF8 is iedere werkdag om 19:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je iedere aflevering en de beste fragmenten van HLF8 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Hugo de Jonge over bedreigingen: "Grote impact gehad op mijn kinderen" Bekijk deze video » Video: Hugo de Jonge noemt omstreden 'galg-tweet' een absoluut dieptepunt Bekijk deze video »
TV :
HLF8: Hugo de Jonge wil burgemeester van Rotterdam worden

HLF8 is iedere werkdag om 19:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je iedere aflevering en de beste fragmenten van HLF8 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op HLF8: Hugo de Jonge wil burgemeester van Rotterdam worden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV