Video: wat gaan Postcode Loterij-winnaars Nicky & Melody met 3,3 miljoen doen?

Video: wat gaan Postcode Loterij-winnaars Nicky & Melody met 3,3 miljoen doen?

De Brabantse Nicky en Melody wonnen deze week in de Postcode Loterij het enorme bedrag van 3,3 miljoen euro en dat is uiteraard maar lastig te bevatten voor de twee nog jonge woonwagenbewoners. Wel weten ze zeker: "Wij willen wel gewoon normaal blijven, de personen zijn die we altijd waren."

'Genieten met onze kinderen'
Wat gaan ze met al die euro's doen? "We moeten gewoon eerst even beseffen wat we hebben en we moeten ook straks gewoon gaan kijken wat de mogelijkheden zijn. We gaan in ieder geval genieten met onze kinderen, dat sowieso." Bekijk de video van Omroep Brabant hieronder.

Video: wat gaan Postcode Loterij-winnaars <em>Nicky &amp; Melody</em> met 3,3 miljoen doen? De Brabantse Nicky en Melody wonnen deze week in de Postcode Loterij het enorme bedrag van 3,3 miljoen euro en dat is uiteraard maar lastig te bevatten voor de twee nog jonge woonwagenbewoners. Wel weten ze zeker: "Wij willen wel gewoon normaal blijven, de personen zijn die we altijd waren." 'Genieten met onze kinderen'Wat gaan ze met al die euro's doen? "We moeten gewoon eerst even beseffen wat we hebben en we moeten ook straks gewoon gaan kijken wat de mogelijkheden zijn. We gaan in ieder geval genieten met onze kinderen, dat sowieso." Bekijk de video van Omroep Brabant hieronder. Bekijk ook Miljoenenjacht: Nico met 'slechts' 104.000 euro naar huis Bekijk deze video »
TV :
Video: wat gaan Postcode Loterij-winnaars Nicky & Melody met 3,3 miljoen doen?


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: wat gaan Postcode Loterij-winnaars Nicky & Melody met 3,3 miljoen doen? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV