Zien: Jan Versteegh riskeert z'n leven in Missions Impossible: "Ik ga dat niet doen"

Zien: Jan Versteegh riskeert z'n leven in Missions Impossible: "Ik ga dat niet doen"

Vanavond start het nieuwe SBS6-programma Missions Impossible. Hierin zien we onbekende Nederlanders die onmogelijke opdrachten krijgen, waarmee ze 10.000 euro kunnen verdienen.

Rosa durft het niet
In de video hieronder zien we Jan Versteegh die zijn leven riskeert voor de 'onmogelijke' opdracht van Rosa. Maar Rosa durft de appel niet te raken met haar pijl en boog: "Nee, ik ga dat niet doen", zegt ze bang. Bekijk het fragment van Missions Impossible hieronder.

Het nieuwe programma Missions Impossible is vanaf dinsdag 12 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Missions Impossible terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: <em>Jan Versteegh</em> riskeert z'n leven in <em>Missions Impossible</em>: &quot;Ik ga dat niet doen&quot; Vanavond start het nieuwe SBS6-programma Missions Impossible. Hierin zien we onbekende Nederlanders die onmogelijke opdrachten krijgen, waarmee ze 10.000 euro kunnen verdienen. Rosa durft het nietIn de video hieronder zien we Jan Versteegh die zijn leven riskeert voor de 'onmogelijke' opdracht van Rosa. Maar Rosa durft de appel niet te raken met haar pijl en boog: "Nee, ik ga dat niet doen", zegt ze bang. Bekijk het fragment van Missions Impossible hieronder. Het nieuwe programma Missions Impossible is vanaf dinsdag 12 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Missions Impossible terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Bekijk promo Missions Impossible: vanaf 12 oktober te zien bij SBS6 Bekijk deze video »
TV :
Zien: Jan Versteegh riskeert z'n leven in Missions Impossible: "Ik ga dat niet doen"

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV