Cryptokoorts op Videoland: cryptomarkt nader onderzocht, bekijk de eerste beelden

Cryptokoorts op Videoland: cryptomarkt nader onderzocht, bekijk de eerste beelden

Bitcoinmiljonairs, bull-markten, 'to the moon', altcoins, hodl en pump & dump, het zijn zomaar wat termen die cryptohouders bekend in de oren zullen klinken maar die anderen de wenkbrauwen zullen doen fronzen. De handel in cryptomunten heeft de afgelopen jaren dus in ieder geval al voor een aanvulling op onze woordenschat gezorgd maar wat moeten we verder met deze hype en wat zijn de gevaren, en de mogelijkheden? Videoland besloot de cryptomarkt eens nader te onderzoeken en komt vanaf 21 oktober met een vierdelige docuserie: Cryptokoorts.

Veiligheid & oplichting
In de serie onderzoekt documentairemaakster June te Spenke de Nederlandse markt van cryptovaluta, waarvoor ze onder andere het gesprek aangaat met opiniemaker Sander Schimmelpenninck, financieel journaliste Janneke Willemse, presentator Humberto Tan, de politie en tech-journalist Daniël Verlaan. Daarbij komen alle facetten rondom de cryptomarkt uitgebreid aan bod, zoals veiligheid, oplichting en gedecentraliseerde markten. Maar ook vragen als 'wat is de Bitcoin eigenlijk?' en 'hoe realistisch is het om te denken dat je rijk wordt met crypto?' zullen worden beantwoord.

De eerste beelden van Cryptokoorts, dat vanaf 21 oktober exclusief te zien is bij Videoland, zie je hieronder

<em>Cryptokoorts</em> op Videoland: cryptomarkt nader onderzocht, bekijk de eerste beelden Bitcoinmiljonairs, bull-markten, 'to the moon', altcoins, hodl en pump & dump, het zijn zomaar wat termen die cryptohouders bekend in de oren zullen klinken maar die anderen de wenkbrauwen zullen doen fronzen. De handel in cryptomunten heeft de afgelopen jaren dus in ieder geval al voor een aanvulling op onze woordenschat gezorgd maar wat moeten we verder met deze hype en wat zijn de gevaren, en de mogelijkheden? Videoland besloot de cryptomarkt eens nader te onderzoeken en komt vanaf 21 oktober met een vierdelige docuserie: Cryptokoorts. Veiligheid & oplichtingIn de serie onderzoekt documentairemaakster June te Spenke de Nederlandse markt van cryptovaluta, waarvoor ze onder andere het gesprek aangaat met opiniemaker Sander Schimmelpenninck, financieel journaliste Janneke Willemse, presentator Humberto Tan, de politie en tech-journalist Daniël Verlaan. Daarbij komen alle facetten rondom de cryptomarkt uitgebreid aan bod, zoals veiligheid, oplichting en gedecentraliseerde markten. Maar ook vragen als 'wat is de Bitcoin eigenlijk?' en 'hoe realistisch is het om te denken dat je rijk wordt met crypto?' zullen worden beantwoord. De eerste beelden van Cryptokoorts, dat vanaf 21 oktober exclusief te zien is bij Videoland, zie je hieronder Bekijk ook Video: wat maakt de crypto Solana zo interessant? Bekijk deze video » Radar: cryptomunten als Bitcoin en Ethereum razend populair, wat moet je erover weten? Bekijk deze video » Mocro Maffia Meltem, aankondiging speciaal net voor Televizier-Ring? Bekijk deze video »
Entertainment :
Cryptokoorts op Videoland: cryptomarkt nader onderzocht, bekijk de eerste beelden


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Cryptokoorts op Videoland: cryptomarkt nader onderzocht, bekijk de eerste beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV