Ewout: Naar Turkije voor grotere billen gemist? Rosalie krijgt een bilvergroting

Ewout: Naar Turkije voor grotere billen gemist? Rosalie krijgt een bilvergroting

In Turkije is een bilvergroting een veelvuldig uitgevoerde cosmetische ingreep. Het kost daar drie keer goedkoper dan in Nederland. Dania is om en laat de bilvergroting doen. Bekijk een promo van Ewout: Naar Turkije voor grotere billen hieronder.

Grotere billen
Rosalie laat al haar spaargeld zien en presentator Ewout Genemans vergezelt haar in het programma Ewout: Naar Turkije voor grotere billen. Als Ewout haar vraagt wat ze er mooi aan vindt, weet ze het eigenlijk niet... Bekijk de promo van maandag 11 oktober hieronder terug.

Het nieuwe programma Ewout is vanaf maandag 11 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Ewout terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ewout: Naar Turkije voor grotere billen</em> gemist? Rosalie krijgt een bilvergroting In Turkije is een bilvergroting een veelvuldig uitgevoerde cosmetische ingreep. Het kost daar drie keer goedkoper dan in Nederland. Dania is om en laat de bilvergroting doen. Bekijk een promo van Ewout: Naar Turkije voor grotere billen hieronder. Grotere billenRosalie laat al haar spaargeld zien en presentator Ewout Genemans vergezelt haar in het programma Ewout: Naar Turkije voor grotere billen. Als Ewout haar vraagt wat ze er mooi aan vindt, weet ze het eigenlijk niet... Bekijk de promo van maandag 11 oktober hieronder terug. Het nieuwe programma Ewout is vanaf maandag 11 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Ewout terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ewout Genemans maakt docu over medium Jomanda: ''Opeens was ze verdwenen'' Bekijk deze video » Promo Ewout Naar Turkije Voor Grotere Billen: ‘Ook dodelijke afloop’ Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ewout: Naar Turkije voor grotere billen gemist? Rosalie krijgt een bilvergroting of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV