Heftig: bekijk bilvergroting van Dania uit Ewout: Naar Turkije voor grotere billen

Heftig: bekijk bilvergroting van Dania uit Ewout: Naar Turkije voor grotere billen

Maandag 11 oktober zagen we in de eerste aflevering van Ewout hoe Dania in Ewout: Naar Turkije voor grotere billen een bilvergroting liet doen. Ewout Genemans deelt op zijn Instagram backstage beelden tijdens de operatie. Let op: de beelden kunnen als heftig worden ervaren.

Lees verder onder de video.

Heftig: bekijk bilvergroting van <em>Dania</em> uit <em>Ewout: Naar Turkije voor grotere billen</em> Maandag 11 oktober zagen we in de eerste aflevering van Ewout hoe Dania in Ewout: Naar Turkije voor grotere billen een bilvergroting liet doen. Ewout Genemans deelt op zijn Instagram backstage beelden tijdens de operatie. Let op: de beelden kunnen als heftig worden ervaren. Lees verder onder de video. Niet zonder risicoIn Turkije is een bilvergroting een veelvuldig uitgevoerde cosmetische ingreep. Ewout vergezelt Dania, die de operatie ondergaat. Dat dit niet zonder risico is, hoort hij van de moeder van een slachtoffer. Bekijk hierboven de beelden van Dania's bilvergroting operatie. Het nieuwe programma Ewout is vanaf maandag 11 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Ewout terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Promo Ewout Naar Turkije Voor Grotere Billen: ‘Ook dodelijke afloop’ Bekijk deze video » Ewout: Naar Turkije voor grotere billen gemist? Rosalie krijgt een bilvergroting Bekijk deze video »
TV :
Heftig: bekijk bilvergroting van Dania uit Ewout: Naar Turkije voor grotere billen

Niet zonder risico
In Turkije is een bilvergroting een veelvuldig uitgevoerde cosmetische ingreep. Ewout vergezelt Dania, die de operatie ondergaat. Dat dit niet zonder risico is, hoort hij van de moeder van een slachtoffer. Bekijk hierboven de beelden van Dania's bilvergroting operatie.

Het nieuwe programma Ewout is vanaf maandag 11 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Ewout terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Heftig: bekijk bilvergroting van Dania uit Ewout: Naar Turkije voor grotere billen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV