Sigrid Kaag in rechtbank: "Kinderen durven niet meer thuis te komen" (video)

Sigrid Kaag in rechtbank: "Kinderen durven niet meer thuis te komen" (video)

Vandaag stond D66-leider Sigrid Kaag niet in de Tweede Kamer, maar in de rechtbank tegenover haar bedreiger. De 43-jarige man heeft haar met de dood bedreigd en zij vreest dan ook voor haar leven en dat van haar gezin.

<em>Sigrid Kaag</em> in rechtbank: &quot;Kinderen durven niet meer thuis te komen&quot; (video) Vandaag stond D66-leider Sigrid Kaag niet in de Tweede Kamer, maar in de rechtbank tegenover haar bedreiger. De 43-jarige man heeft haar met de dood bedreigd en zij vreest dan ook voor haar leven en dat van haar gezin. "Ik was echt ontredderd"Kaag spreekt in de rechtbank tegen haar bedreiger en vertelt dat ze "echt ontredderd" was na zijn boodschap. Hij had op 30 september op Facebook geschreven dat hij haar zou doodmaken of zodanig zou verwonden dat zij haar beroep niet meer uit zou kunnen voeren. Kaag vreest voor de veiligheid van haar gezin. Haar kinderen durfden die dag niet meer thuis te komen, uit angst dat er iets vreselijks zou kunnen gebeuren. De bedreiger heeft een celstraf van 5 maanden opgelegd gekregen. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven Bekijk ook Özcan Akyol over doorbraak formatie in Jinek: "D66 en CU lijken best op elkaar" Bekijk deze video » Geert Wilders maakt Sigrid Kaag af in debat: ''Wat staat u daar arrogant'' Bekijk deze video »

"Ik was echt ontredderd"
Kaag spreekt in de rechtbank tegen haar bedreiger en vertelt dat ze "echt ontredderd" was na zijn boodschap. Hij had op 30 september op Facebook geschreven dat hij haar zou doodmaken of zodanig zou verwonden dat zij haar beroep niet meer uit zou kunnen voeren. Kaag vreest voor de veiligheid van haar gezin. Haar kinderen durfden die dag niet meer thuis te komen, uit angst dat er iets vreselijks zou kunnen gebeuren. De bedreiger heeft een celstraf van 5 maanden opgelegd gekregen.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sigrid Kaag in rechtbank: "Kinderen durven niet meer thuis te komen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV