Zien: Anneke van Giersbergen zingt 'Agape' in Tijd voor MAX

Zien: Anneke van Giersbergen zingt 'Agape' in Tijd voor MAX

Anneke van Giersbergen is momenteel te zien in het programma De Beste Zangers en vanaf 17 oktober gaat ze op tournee. In Tijd voor MAX geeft ze vast een voorproefje met het nummer Agape.

Zien: <em>Anneke van Giersbergen</em> zingt 'Agape' in Tijd voor MAX Anneke van Giersbergen is momenteel te zien in het programma De Beste Zangers en vanaf 17 oktober gaat ze op tournee. In Tijd voor MAX geeft ze vast een voorproefje met het nummer Agape. Bekijk de video van Tijd voor MAX hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Ronald Snijders krijgt 7 oktober de Nederlandse Oeuvreprijs Cabaret en Kleinkunst uitgereikt Bekijk deze video » Viktor Brand over nieuw programma Je huis op Orde: "Elke keer weer indrukwekkend" (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien: Anneke van Giersbergen zingt 'Agape' in Tijd voor MAX

Bekijk de video van Tijd voor MAX hierboven. Beste Zangers is elke donderdag om 20.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Anneke van Giersbergen zingt 'Agape' in Tijd voor MAX of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV