Zien: Jeroen Wollaars krijgt Sonja Barend Award uit handen van Sonja Barend

Zien: Jeroen Wollaars krijgt Sonja Barend Award uit handen van Sonja Barend

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 12 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Sonja Barend is speciaal aanwezig in de studio om de award, die overigens naar haar vernoemd is, uit te reiken voor beste televisie-interview. Hij gaat dit jaar naar Jeroen Wollaars die hem persoonlijk in ontvangst neemt.

Zien: <em>Jeroen Wollaars</em> krijgt Sonja Barend Award uit handen van <em>Sonja Barend</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 12 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Sonja Barend is speciaal aanwezig in de studio om de award, die overigens naar haar vernoemd is, uit te reiken voor beste televisie-interview. Hij gaat dit jaar naar Jeroen Wollaars die hem persoonlijk in ontvangst neemt. LiegenJeroen Wollaars was ook Sonja haar persoonlijke favoriet: "Winnaar van de jury, maar ook mijn winnaar." Hij wint de award voor zijn Nieuwsuur-interview met Wopke Hoekstra. Jeroen wist het al twee weken, maar heeft het stil moeten houden: "Ik heb tegen Wilfred Genee moeten liegen", aldus de journalist. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Jeroen Wollaars krijgt Sonja Barend Award uit handen van Sonja Barend

Liegen
Jeroen Wollaars was ook Sonja haar persoonlijke favoriet: "Winnaar van de jury, maar ook mijn winnaar." Hij wint de award voor zijn Nieuwsuur-interview met Wopke Hoekstra. Jeroen wist het al twee weken, maar heeft het stil moeten houden: "Ik heb tegen Wilfred Genee moeten liegen", aldus de journalist.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Jeroen Wollaars krijgt Sonja Barend Award uit handen van Sonja Barend of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV