Bureau Hofstad gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bureau Hofstad gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bureau Hofstad gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk promo Bureau Hofstad: vanaf dinsdag 12 oktober te zien bij RTL 4 Bekijk deze video » In het nieuwe programma Bureau Hofstad volgt Ewout Genemans een aantal maanden een groep politieagenten in Den Haag. Elke dinsdag om 20:30 uur op RTL 4. DemonstratieNa de programma's in Amsterdam en Eindhoven gaat Ewout dit keer met de politie in Den Haag mee. Daar staat hij middenin een uit de hand gelopen demonstratie op het Binnenhof, maakt hij de arrestatie van verwarde mensen met wapens van dichtbij mee en rijdt hij met agenten naar een slechtnieuwsgesprek na een tragisch dodelijk ongeluk. DiversEwout leert de agenten steeds beter kennen als hij emotionele en bijzondere gesprekken voert. Hij merkt dat het politiewerk heel divers is vanwege de grootstedelijke problematiek in Den Haag, zoals illegaal vuurwapenbezit, overlastplegers, jonge criminelen, toerisme, probleemwijken en drugs. Video: Ewout Genemans over hevige confrontatie tijdens opnames Bureau Hofstad Bekijk deze video » Jinek: Ewout Genemans mocht in Bureau Hofstad ook meekijken met slechtnieuwsgesprek Bekijk deze video »
Uitzending :
Bureau Hofstad gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In het nieuwe programma Bureau Hofstad volgt Ewout Genemans een aantal maanden een groep politieagenten in Den Haag. Elke dinsdag om 20:30 uur op RTL 4.

Demonstratie
Na de programma's in Amsterdam en Eindhoven gaat Ewout dit keer met de politie in Den Haag mee. Daar staat hij middenin een uit de hand gelopen demonstratie op het Binnenhof, maakt hij de arrestatie van verwarde mensen met wapens van dichtbij mee en rijdt hij met agenten naar een slechtnieuwsgesprek na een tragisch dodelijk ongeluk.

Divers
Ewout leert de agenten steeds beter kennen als hij emotionele en bijzondere gesprekken voert. Hij merkt dat het politiewerk heel divers is vanwege de grootstedelijke problematiek in Den Haag, zoals illegaal vuurwapenbezit, overlastplegers, jonge criminelen, toerisme, probleemwijken en drugs.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Bureau Hofstad

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bureau Hofstad gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV