Opsporing Verzocht gemist? 58-jarige man doodgestoken bij woning aan de Burgwal in Delft

Opsporing Verzocht gemist? 58-jarige man doodgestoken bij woning aan de Burgwal in Delft

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 12 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 12 oktober terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? 58-jarige man doodgestoken bij woning aan de Burgwal in <em>Delft</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 12 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 12 oktober terugkijken. Op maandagavond 4 oktober is een 58-jarige man bij een woning aan de Burgwal in Delft, doodgestoken. De man was geliefd in de stad, een bekend figuur. Een man heeft zichzelf aangegeven, maar de politie is nog steeds op zoek naar getuigen die de situatie beter kunnen omschrijven en ook zijn camerabeelden uit de buurt zeer welkom. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? 58-jarige man doodgestoken bij woning aan de Burgwal in Delft

Op maandagavond 4 oktober is een 58-jarige man bij een woning aan de Burgwal in Delft, doodgestoken. De man was geliefd in de stad, een bekend figuur. Een man heeft zichzelf aangegeven, maar de politie is nog steeds op zoek naar getuigen die de situatie beter kunnen omschrijven en ook zijn camerabeelden uit de buurt zeer welkom.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? 58-jarige man doodgestoken bij woning aan de Burgwal in Delft of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV