Opsporing Verzocht: inbreker tijgert uur lang door computerwinkel Rouveen

Opsporing Verzocht: inbreker tijgert uur lang door computerwinkel Rouveen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 12 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 12 oktober terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: inbreker tijgert uur lang door computerwinkel <em>Rouveen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 12 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 12 oktober terugkijken. Op maandagochtend 29 maart gaat een inbreker in Rouveen wel heel apart te werk. Hij treedt een computerwinkel binnen en blijft tijgerend over de vloer, het pand verkennen. Hij doet dit een uur lang en test zelfs wat computers uit terwijl zijn handlanger buiten wacht. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: inbreker tijgert uur lang door computerwinkel Rouveen

Op maandagochtend 29 maart gaat een inbreker in Rouveen wel heel apart te werk. Hij treedt een computerwinkel binnen en blijft tijgerend over de vloer, het pand verkennen. Hij doet dit een uur lang en test zelfs wat computers uit terwijl zijn handlanger buiten wacht.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: inbreker tijgert uur lang door computerwinkel Rouveen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV