Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk video over nieuw seizoen Kees van der Spek: Oplichters aangepakt Bekijk deze video » Kees van der Spek is terug met nieuwe afleveringen van Oplichters Aangepakt, waarin hij met de verborgen camera de wijde wereld intrekt en oplichters, fraudeurs, afpersers en andere criminelen ontmaskert. Elke dinsdag om 20:30 uur op RTL 5. InvesterenDeze week het verhaal van Chedwa Polak, ooit succesvol danseres in de shows van Joop van den Ende. Zij werd door een jeugdvriend overgehaald om te investeren in een vakantievilla. RechterMaar deze jeugdvriend pikte het geld en nam de benen. Hij moet haar van de rechter 280 duizend euro terugbetalen. IbizaMaar waar zit hij? Samen met het slachtoffer gaat Kees op zoek en vindt hem op Ibiza. Kees van der Spek over band Peter R. de Vries: "We zagen elkaar meer dan onze vrouwen" (video) Bekijk deze video » Zien: Kees van der Spek en Peter R. de Vries hadden koosnaampjes voor elkaar Bekijk deze video » Kees van der Spek over hackers actief op Instagram: "Een nieuwe trend Bekijk deze video »
Uitzending :
Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Kees van der Spek is terug met nieuwe afleveringen van Oplichters Aangepakt, waarin hij met de verborgen camera de wijde wereld intrekt en oplichters, fraudeurs, afpersers en andere criminelen ontmaskert. Elke dinsdag om 20:30 uur op RTL 5.

Investeren
Deze week het verhaal van Chedwa Polak, ooit succesvol danseres in de shows van Joop van den Ende. Zij werd door een jeugdvriend overgehaald om te investeren in een vakantievilla.

Rechter
Maar deze jeugdvriend pikte het geld en nam de benen. Hij moet haar van de rechter 280 duizend euro terugbetalen.

Ibiza
Maar waar zit hij? Samen met het slachtoffer gaat Kees op zoek en vindt hem op Ibiza.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV