Missions Impossible gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Missions Impossible gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Missions Impossible gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk promo Missions Impossible: vanaf 12 oktober te zien bij SBS6 Bekijk deze video » Zien: Jan Versteegh riskeert z'n leven in Missions Impossible: "Ik ga dat niet doen" Bekijk deze video » Hélène Hendriks oefent met Lionel in Missions Impossible: "Waar begin je aan?" Bekijk deze video » Zien: Dennis van der Geest over nieuw SBS6-programma Missions Impossible Bekijk deze video » Missions Imposible gemist? Bekijk schietopdracht van Lionel met 200 ballen Bekijk deze video » In het nieuwe programma Missions Impossible krijgen onbekende Nederlanders uitdagingen die onmogelijk lijken en waarmee ze 10 duizend euro kunnen winnen. Ze krijgen één maand de tijd om ervoor te trainen. Elke dinsdag om 20:30 uur op SBS6. TechniekIn totaal vijftien verschillende missies komen voorbij in dit programma. Ze vereisen allemaal een speciale techniek en heel veel oefening. Denk aan 180 gooien op een dartbord, je auto in één beweging driftend tussen twee auto's parkeren of een hole-in-one slaan op de golfbaan. BegeleidingJan Versteegh, Hélène Hendriks, Leo Alkemade en Dennis van der Geest overvallen onbekende Nederlanders met de vraag of ze de uitdaging aan willen gaan. Onder begeleiding van de allerbeste coaches en experts op hun gebied trainen ze vervolgens voor de missie. Ups en downsMissions Impossible volgt ze op de voet op hun weg naar het moment suprême. De ups en downs, het vallen en weer opstaan: ze zullen alles op alles moeten zetten om hun doel te bereiken. Is het inderdaad een mission impossible of blijkt hun mission wel possible en gaan ze naar huis met 10 duizend euro? Valentijn Driessen reageert op clash met Louis van Gaal: "Hij heeft geen gelijk" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In het nieuwe programma Missions Impossible krijgen onbekende Nederlanders uitdagingen die onmogelijk lijken en waarmee ze 10 duizend euro kunnen winnen. Ze krijgen één maand de tijd om ervoor te trainen. Elke dinsdag om 20:30 uur op SBS6.

Techniek
In totaal vijftien verschillende missies komen voorbij in dit programma. Ze vereisen allemaal een speciale techniek en heel veel oefening. Denk aan 180 gooien op een dartbord, je auto in één beweging driftend tussen twee auto's parkeren of een hole-in-one slaan op de golfbaan.

Begeleiding
Jan Versteegh, Hélène Hendriks, Leo Alkemade en Dennis van der Geest overvallen onbekende Nederlanders met de vraag of ze de uitdaging aan willen gaan. Onder begeleiding van de allerbeste coaches en experts op hun gebied trainen ze vervolgens voor de missie.

Ups en downs
Missions Impossible volgt ze op de voet op hun weg naar het moment suprême. De ups en downs, het vallen en weer opstaan: ze zullen alles op alles moeten zetten om hun doel te bereiken. Is het inderdaad een mission impossible of blijkt hun mission wel possible en gaan ze naar huis met 10 duizend euro?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Missions Impossible

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Missions Impossible gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV