Opsporing Verzocht: drietal daders pleegt vier inbraken in één nacht in Kloosterhaar

Opsporing Verzocht: drietal daders pleegt vier inbraken in één nacht in Kloosterhaar

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 12 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 12 oktober terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: drietal daders pleegt vier inbraken in één nacht in <em>Kloosterhaar</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 12 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 12 oktober terugkijken. In het Overijsselse dorp Kloosterhaar heeft een drietal daders in de nacht van dinsdag 22 op woensdag 23 juni vier keer ingebroken op verschillende plekken. Ze zijn op de verschillende plekken meerdere keren gefilmd en daarbij goed in beeld gebracht. Neem contact op met de politie bij het herkennen van de daders. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: drietal daders pleegt vier inbraken in één nacht in Kloosterhaar

In het Overijsselse dorp Kloosterhaar heeft een drietal daders in de nacht van dinsdag 22 op woensdag 23 juni vier keer ingebroken op verschillende plekken. Ze zijn op de verschillende plekken meerdere keren gefilmd en daarbij goed in beeld gebracht. Neem contact op met de politie bij het herkennen van de daders.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: drietal daders pleegt vier inbraken in één nacht in Kloosterhaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV