Opsporing Verzocht gemist? Verdachten gefilmd van beschieting en explosie Hoensbroek

Opsporing Verzocht gemist? Verdachten gefilmd van beschieting en explosie Hoensbroek

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 12 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 12 oktober terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Verdachten gefilmd van beschieting en explosie <em>Hoensbroek</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 12 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 12 oktober terugkijken. Een reeks aan incidenten lijkt aan elkaar te worden gelinkt, het zou te maken hebben met een groot crimineel conflict. In de nacht van 29 op 30 september zijn de verdachten van de incidenten in beeld gebracht in Hoensbroek, de plek waar veel van deze incidenten plaatsvinden. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Verdachten gefilmd van beschieting en explosie Hoensbroek

Een reeks aan incidenten lijkt aan elkaar te worden gelinkt, het zou te maken hebben met een groot crimineel conflict. In de nacht van 29 op 30 september zijn de verdachten van de incidenten in beeld gebracht in Hoensbroek, de plek waar veel van deze incidenten plaatsvinden.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Verdachten gefilmd van beschieting en explosie Hoensbroek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV