Hugo de Jonge in Op1 over aanwezigheid Kaag in zaak bedreiger: "Dan geef je onbedoeld podium"

Hugo de Jonge in Op1 over aanwezigheid Kaag in zaak bedreiger: "Dan geef je onbedoeld podium"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 12 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Sigrid Kaag maakte gebruik van haar spreekrecht in de rechtszaak tegen haar bedreiger. Iets wat Hugo de Jonge niet zo snel zou doen.

Hugo de Jonge in <em>Op1</em> over aanwezigheid <em>Kaag</em> in zaak bedreiger: &quot;Dan geef je onbedoeld podium&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 12 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Sigrid Kaag maakte gebruik van haar spreekrecht in de rechtszaak tegen haar bedreiger. Iets wat Hugo de Jonge niet zo snel zou doen. PodiumDe Jonge heeft veel respect voor de keuze van Kaag om wé; gebruik te maken van haar spreekrecht, maar ziet ook een keerzijde: "Je biedt onbedoeld een podium voor een uiting die alles verdiend behalve een podium." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Hugo de Jonge in Op1 over aanwezigheid Kaag in zaak bedreiger: "Dan geef je onbedoeld podium"

Podium
De Jonge heeft veel respect voor de keuze van Kaag om wé; gebruik te maken van haar spreekrecht, maar ziet ook een keerzijde: "Je biedt onbedoeld een podium voor een uiting die alles verdiend behalve een podium."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hugo de Jonge in Op1 over aanwezigheid Kaag in zaak bedreiger: "Dan geef je onbedoeld podium" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV