Op1 gemist? Hugo de Jonge over wanneer nieuwe maatregelen nodig zijn: "25 ic-opnames per dag"

Op1 gemist? Hugo de Jonge over wanneer nieuwe maatregelen nodig zijn: "25 ic-opnames per dag"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 11 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Hugo de Jonge</em> over wanneer nieuwe maatregelen nodig zijn: &quot;25 ic-opnames per dag&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 11 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Minister Hugo de Jonge laat zich uit over de coronapas en de stijgende coronacijfers. Is het al tijd voor nieuwe maatregelen? De alarmbellen gaan volgens de coronaminister bij de volgende cijfers rinkelen: "25 ic-opnames per dag over een 7-daags gemiddelde en 100 ziekenhuisopnames per dag." De verwachting is dat we daar niet gaan komen, maar het OMT adviseert om nu even niets te doen en begin november opnieuw te kijken. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Hugo de Jonge over wanneer nieuwe maatregelen nodig zijn: "25 ic-opnames per dag"

Minister Hugo de Jonge laat zich uit over de coronapas en de stijgende coronacijfers. Is het al tijd voor nieuwe maatregelen? De alarmbellen gaan volgens de coronaminister bij de volgende cijfers rinkelen: "25 ic-opnames per dag over een 7-daags gemiddelde en 100 ziekenhuisopnames per dag." De verwachting is dat we daar niet gaan komen, maar het OMT adviseert om nu even niets te doen en begin november opnieuw te kijken.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Hugo de Jonge over wanneer nieuwe maatregelen nodig zijn: "25 ic-opnames per dag" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV