Israel in Op1 over situatie na De Kinderen van Ruinerwold: "Fijn om mezelf te kunnen zijn"

Israel in Op1 over situatie na De Kinderen van Ruinerwold: "Fijn om mezelf te kunnen zijn"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 11 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

De documentaireserie De Kinderen van Ruinerwold is één van de genomineerden bij het Gouden Televizier-Ring Gala. Israel, Edino en Mar Jan vertellen hoe het met hun gaat.

Israel in <em>Op1</em> over situatie na <em>De Kinderen van Ruinerwold</em>: &quot;Fijn om mezelf te kunnen zijn&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 11 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De documentaireserie De Kinderen van Ruinerwold is één van de genomineerden bij het Gouden Televizier-Ring Gala. Israel, Edino en Mar Jan vertellen hoe het met hun gaat. Jezelf zijn"Ik merk nu pas hoe fijn het is om hoe fijn het is om jezelf te kunnen zijn. Je kunt nu ontdekken wie je bent", aldus Israel. Ook met Edino en Mar Jan gaat het goed, ze hebben veel steun gekregen van bekenden én onbekenden. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Israel in Op1 over situatie na De Kinderen van Ruinerwold: "Fijn om mezelf te kunnen zijn"

Jezelf zijn
"Ik merk nu pas hoe fijn het is om hoe fijn het is om jezelf te kunnen zijn. Je kunt nu ontdekken wie je bent", aldus Israel. Ook met Edino en Mar Jan gaat het goed, ze hebben veel steun gekregen van bekenden én onbekenden.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Israel in Op1 over situatie na De Kinderen van Ruinerwold: "Fijn om mezelf te kunnen zijn" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV