Documentairemaker Jessica Villerius in Op1 over De Kinderen van Ruinerwold: "Voelde te vroeg"

Documentairemaker Jessica Villerius in Op1 over De Kinderen van Ruinerwold: "Voelde te vroeg"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 11 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Documentairemaker Jessica Villerius in <em>Op1</em> over <em>De Kinderen van Ruinerwold</em>: &quot;Voelde te vroeg&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 11 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De Kinderen van Ruinerwold is genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. Hoe kijken Edino, Mar Jan en Israel zelf terug op het maken van de documentaire? "Wij voelden ook de noodzaak om op een gegeven moment met een verhaal te komen", aldus Mar Jan. Documentairemaker Jessica Villerius reageert op het dilemma waar zij als filmmaker mee te maken kreeg: "Het voelde te vroeg. Je stapt eigenlijk altijd in op een moment wat bijna ongepast is." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Documentairemaker Jessica Villerius in Op1 over De Kinderen van Ruinerwold: "Voelde te vroeg"

De Kinderen van Ruinerwold is genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. Hoe kijken Edino, Mar Jan en Israel zelf terug op het maken van de documentaire? "Wij voelden ook de noodzaak om op een gegeven moment met een verhaal te komen", aldus Mar Jan. Documentairemaker Jessica Villerius reageert op het dilemma waar zij als filmmaker mee te maken kreeg: "Het voelde te vroeg. Je stapt eigenlijk altijd in op een moment wat bijna ongepast is."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Documentairemaker Jessica Villerius in Op1 over De Kinderen van Ruinerwold: "Voelde te vroeg" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV