De Grote Kleine Treinencompetitie aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Grote Kleine Treinencompetitie aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Grote Kleine Treinencompetitie aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Presentator André van Duin en juryleden Diane Meyboom en Evan Daes gaan op zoek naar de beste modeltreinbouwer van Nederland in De Grote Kleine Treinencompetitie. Elke woensdag rond 20:35 uur op NPO 1. WereldZes modeltreinbouwers strijden met hun teams tegen elkaar om de mooiste en meest creatieve modelspoorbaan te realiseren. Elke aflevering moet er aan de hand van een thema binnen enkele dagen een compleet nieuwe wereld gecreëerd worden. SpannendDe tijdsdruk, het samenwerken en het in elkaar schuiven van de verschillende onderdelen van de modelspoorbaan maken het elke aflevering weer spannend. Juryleden Diane Meyboom en Evan Daes kijken vooral naar creativiteit, bouwkwaliteit en techniek. FilmIn de eerste aflevering staat het thema 'film' staat centraal. De teams moeten een modelbaan bouwen die refereert aan of geïnspireerd is op een bepaalde film waar treinen een rol in spelen. Op de derde en laatste bouwdag maakt de bevlogen filmregisseur Tim Oliehoek zijn opwachting als gastjurylid. Video: André van Duin komt met De grote kleine treinencompetie Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Presentator André van Duin en juryleden Diane Meyboom en Evan Daes gaan op zoek naar de beste modeltreinbouwer van Nederland in De Grote Kleine Treinencompetitie. Elke woensdag rond 20:35 uur op NPO 1.

Wereld
Zes modeltreinbouwers strijden met hun teams tegen elkaar om de mooiste en meest creatieve modelspoorbaan te realiseren. Elke aflevering moet er aan de hand van een thema binnen enkele dagen een compleet nieuwe wereld gecreëerd worden.

Spannend
De tijdsdruk, het samenwerken en het in elkaar schuiven van de verschillende onderdelen van de modelspoorbaan maken het elke aflevering weer spannend. Juryleden Diane Meyboom en Evan Daes kijken vooral naar creativiteit, bouwkwaliteit en techniek.

Film
In de eerste aflevering staat het thema 'film' staat centraal. De teams moeten een modelbaan bouwen die refereert aan of geïnspireerd is op een bepaalde film waar treinen een rol in spelen. Op de derde en laatste bouwdag maakt de bevlogen filmregisseur Tim Oliehoek zijn opwachting als gastjurylid.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Grote Kleine Treinencompetitie aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV