Docu Sudden Death: My Sister's Silent Killer gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Sudden Death: My Sister's Silent Killer gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Sudden Death: My Sister's Silent Killer gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na de plotselinge, onverklaarbare dood van zijn 19-jarige zus, blijft Patrick met veel vragen achter. Hij probeert te begrijpen hoe het kan dat zijn jonge zus een fatale hartstilstand heeft gehad. PlotselingElk jaar overlijden meer dan zeshonderd jonge mensen onverwacht aan een plotselinge hartstilstand. De dood van Patricks zus Lauren werd geregistreerd als Sudden Adult Death Syndrome (SADS). PratenPatrick merkt dat hij niet in staat is om met zijn vrienden of familie te praten. Hij heeft antwoorden nodig. VoorkomenWat had er kunnen worden gedaan om de dood van Lauren te voorkomen en is er een manier om te voorkomen dat andere jonge mensen op deze manier overlijden? Op1 gemist? Nieuwe machine maakt harttransplantatie na overlijden donor mogelijk Bekijk deze video » Op1 gemist? Christina van Zuilen laat zien hoe haar steunhart werkt Bekijk deze video » Fokke Obbema over zijn hartstilstand in Buitenhof: "We hebben veerkracht" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Na de plotselinge, onverklaarbare dood van zijn 19-jarige zus, blijft Patrick met veel vragen achter. Hij probeert te begrijpen hoe het kan dat zijn jonge zus een fatale hartstilstand heeft gehad.

Plotseling
Elk jaar overlijden meer dan zeshonderd jonge mensen onverwacht aan een plotselinge hartstilstand. De dood van Patricks zus Lauren werd geregistreerd als Sudden Adult Death Syndrome (SADS).

Praten
Patrick merkt dat hij niet in staat is om met zijn vrienden of familie te praten. Hij heeft antwoorden nodig.

Voorkomen
Wat had er kunnen worden gedaan om de dood van Lauren te voorkomen en is er een manier om te voorkomen dat andere jonge mensen op deze manier overlijden?


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Docu Sudden Death: My Sister's Silent Killer gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV