Bekijk hele interview Giel Beelen in Radar over kruidenmiddel Shambala

Bekijk hele interview Giel Beelen in Radar over kruidenmiddel Shambala

Radio-dj Giel Beelen, inmiddels in dienst bij NPO Radio 2, ligt flink onder vuur vanwege het op de markt brengen van het kruidenmiddel Shambala. Daarmee kun je, volgens de makers, "je innerlijke guru vinden". Er klinkt echter ook veel kritiek en dus besloot het programma Radar Beelen aan de tand te voelen.

Lees verder onder de video.

Bekijk hele interview <em>Giel Beelen</em> in <em>Radar</em> over kruidenmiddel Shambala Radio-dj Giel Beelen, inmiddels in dienst bij NPO Radio 2, ligt flink onder vuur vanwege het op de markt brengen van het kruidenmiddel Shambala. Daarmee kun je, volgens de makers, "je innerlijke guru vinden". Er klinkt echter ook veel kritiek en dus besloot het programma Radar Beelen aan de tand te voelen. Lees verder onder de video. AntidepressivumEen verslaggever van Radar sprak ook met farmacologen, die Shambala vergelijken met een antidepressivum. Volgens de makers moeten gebruikers elke dag een paar druppels onder de tong nemen om in contact te komen met jezelf. De kritiek van farmacologen schuift Beelen snel terzijde: "Ik denk niet dat ze weten waar ze het over hebben." Bekijk de reportage van Radar hierboven. Radar is elke maandag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Radar terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Gerard Joling boos op Giel Beelen: ''Het is geen plagiaat!'' Bekijk deze video » Jinek: Antoinette Hertsenberg kritisch over Shambala en Giel Beelen Bekijk deze video »
TV :
Bekijk hele interview Giel Beelen in Radar over kruidenmiddel Shambala

Antidepressivum
Een verslaggever van Radar sprak ook met farmacologen, die Shambala vergelijken met een antidepressivum. Volgens de makers moeten gebruikers elke dag een paar druppels onder de tong nemen om in contact te komen met jezelf. De kritiek van farmacologen schuift Beelen snel terzijde: "Ik denk niet dat ze weten waar ze het over hebben."

Bekijk de reportage van Radar hierboven.

Radar is elke maandag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Radar terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hele interview Giel Beelen in Radar over kruidenmiddel Shambala of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV