Het Perfecte Plaatje: Patrick Martens en Georgina Verbaan zijn concurrenten én beste vrienden

Het Perfecte Plaatje: Patrick Martens en Georgina Verbaan zijn concurrenten én beste vrienden

<em>Het Perfecte Plaatje</em>: Patrick Martens en Georgina Verbaan zijn concurrenten én beste vrienden Bekijk alle kandidaten uit het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje. Aan het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje doen onder anderen Patrick Martens en Georgina Verbaan mee. Dat belooft een spannende strijd te worden, want de twee zijn beste vrienden - ze gaan zelfs met elkaar op vakantie en voor de dochter van Georgina is het 'ome Patrick'. Hoe zal het gaan als één van hen de strijd moet verlaten? Bekijk het fragment uit Het Perfecte Plaatje hierboven. Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje is vanaf woensdag 13 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: dit zijn de kandidaten voor zesde seizoen Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video » Zien: eerste beelden van nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video »
TV :
Het Perfecte Plaatje: Patrick Martens en Georgina Verbaan zijn concurrenten én beste vrienden

Bekijk alle kandidaten uit het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje.

Aan het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje doen onder anderen Patrick Martens en Georgina Verbaan mee. Dat belooft een spannende strijd te worden, want de twee zijn beste vrienden - ze gaan zelfs met elkaar op vakantie en voor de dochter van Georgina is het 'ome Patrick'. Hoe zal het gaan als één van hen de strijd moet verlaten?

Bekijk het fragment uit Het Perfecte Plaatje hierboven.

Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje is vanaf woensdag 13 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Het Perfecte Plaatje: Patrick Martens en Georgina Verbaan zijn concurrenten én beste vrienden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV