Giel Beelen aangepakt door Albert Verlinde: "Als iemand dood omrolt, is hij verantwoordelijk"

Giel Beelen aangepakt door Albert Verlinde: "Als iemand dood omrolt, is hij verantwoordelijk"

Ook in Shownieuws is de rel rond Giel Beelens 'wondermiddel' Shambala het gesprek van de dag. De radio-dj blijkt zelf helemaal niet precies te weten welke ingrediënten het product bevat, en dat schiet bij Albert Verlinde in het verkeerde keelgat: "Als er straks iemand dood omrolt, is hij verantwoordelijk."

Lees verder onder de video.

<em>Giel Beelen</em> aangepakt door <em>Albert Verlinde</em>: &quot;Als iemand dood omrolt, is hij verantwoordelijk&quot; Ook in Shownieuws is de rel rond Giel Beelens 'wondermiddel' Shambala het gesprek van de dag. De radio-dj blijkt zelf helemaal niet precies te weten welke ingrediënten het product bevat, en dat schiet bij Albert Verlinde in het verkeerde keelgat: "Als er straks iemand dood omrolt, is hij verantwoordelijk." Lees verder onder de video. "Oost-Europees makkelijk"Volgens Verlinde moet Beelen van tevoren gewoon even checken wat er allemaal in zijn product zit, want dat scheelt een hoop gedoe. Nu is Beelen door een uitzending van Radar de kop-van-jut. De showbizzkenner haalt ook vernietigend uit naar Beelens omroep BNNVARA, die niet wil reageren op het voorval: "Dat vind ik weer zó Oost-Europees makkelijk." Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Bekijk ook Gerard Joling boos op Giel Beelen: ''Het is geen plagiaat!'' Bekijk deze video » Jinek: Antoinette Hertsenberg kritisch over Shambala en Giel Beelen Bekijk deze video »
Entertainment :
Giel Beelen aangepakt door Albert Verlinde: "Als iemand dood omrolt, is hij verantwoordelijk"

"Oost-Europees makkelijk"
Volgens Verlinde moet Beelen van tevoren gewoon even checken wat er allemaal in zijn product zit, want dat scheelt een hoop gedoe. Nu is Beelen door een uitzending van Radar de kop-van-jut. De showbizzkenner haalt ook vernietigend uit naar Beelens omroep BNNVARA, die niet wil reageren op het voorval: "Dat vind ik weer zó Oost-Europees makkelijk."

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Giel Beelen aangepakt door Albert Verlinde: "Als iemand dood omrolt, is hij verantwoordelijk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV