Jinek: Antoinette Hertsenberg vindt dat Lieke & Jetteke van Lexmond richting medische adviezen gaan in Moon Calendar

Jinek: Antoinette Hertsenberg vindt dat Lieke & Jetteke van Lexmond richting medische adviezen gaan in Moon Calendar

Antoinette Hertsenberg maakt zich zorgen over de invloed van BN'ers en influencers op het koopgedrag van consumenten. Bij Jinek ging de Radar-presentatrice in op de ophef rond Giel Beelen en 'zijn' kruidenmengsel Shambala maar stipte daarbij ook de veelbesproken Maankalender van Lieke & Jetteke van Lexmond aan: "Dat kan je allemaal heel erg schouderophalend zien maar als je kijkt wat voor een adviezen er in die maankalender staan. Voor morgen is de dierenriem iets met je onderbenen, dus dat is geen goede dag om je spataderen te laten verhelpen."

'Gaat richting medische adviezen'
Ze vervolgt: "Maar op andere dagen wordt er gezegd, dat is geen goede dag om naar een tandarts te gaan. Dat gaat richting medische adviezen." Hertsenberg is van mening dat je je als bekende Nederlander bewust moet zijn van de invloed die hebt: "Op met name jonge mensen, die zijn vaak nog niet zo goed voorgelicht en geneigd om iemand die ze leuk vinden te geloven."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 12 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Jinek: <em>Antoinette Hertsenberg</em> vindt dat Lieke &amp; Jetteke van Lexmond richting medische adviezen gaan in <em>Moon Calendar</em> Antoinette Hertsenberg maakt zich zorgen over de invloed van BN'ers en influencers op het koopgedrag van consumenten. Bij Jinek ging de Radar-presentatrice in op de ophef rond Giel Beelen en 'zijn' kruidenmengsel Shambala maar stipte daarbij ook de veelbesproken Maankalender van Lieke & Jetteke van Lexmond aan: "Dat kan je allemaal heel erg schouderophalend zien maar als je kijkt wat voor een adviezen er in die maankalender staan. Voor morgen is de dierenriem iets met je onderbenen, dus dat is geen goede dag om je spataderen te laten verhelpen." 'Gaat richting medische adviezen'Ze vervolgt: "Maar op andere dagen wordt er gezegd, dat is geen goede dag om naar een tandarts te gaan. Dat gaat richting medische adviezen." Hertsenberg is van mening dat je je als bekende Nederlander bewust moet zijn van de invloed die hebt: "Op met name jonge mensen, die zijn vaak nog niet zo goed voorgelicht en geneigd om iemand die ze leuk vinden te geloven." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 12 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
Jinek: Antoinette Hertsenberg vindt dat Lieke & Jetteke van Lexmond richting medische adviezen gaan in Moon CalendarActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV