Video: Yolanthe Cabau over haar liefdesleven en kinderwens

Video: Yolanthe Cabau over haar liefdesleven en kinderwens

Yolanthe Cabau, vorige week nog in het nieuws vanwege een vermeende fling met Donny Roelvink, was dinsdagochtend te gast bij Frank Dane. Hoe is het met haar? "Het gaat heel goed. Ik ben nu een tijdje in Nederland geweest en volgende week vlieg ik terug naar LA."

'Wil nog een keer moeder worden'
Na wat gebabbel over de film Liefde Zonder Grenzen, die momenteel in de bioscoop te zien is, doet Cabau een bijzondere onthulling: "Ik zou nog wel heel graag nog een keer moeder willen worden." Bekijk de video van De Radio 538 Ochtendshow, waarin Yolanthe ook ingaat op alle aandacht die ze als single van mannen krijgt, hieronder.

Video: <em>Yolanthe Cabau</em> over haar liefdesleven en kinderwens Yolanthe Cabau, vorige week nog in het nieuws vanwege een vermeende fling met Donny Roelvink, was dinsdagochtend te gast bij Frank Dane. Hoe is het met haar? "Het gaat heel goed. Ik ben nu een tijdje in Nederland geweest en volgende week vlieg ik terug naar LA." 'Wil nog een keer moeder worden'Na wat gebabbel over de film Liefde Zonder Grenzen, die momenteel in de bioscoop te zien is, doet Cabau een bijzondere onthulling: "Ik zou nog wel heel graag nog een keer moeder willen worden." Bekijk de video van De Radio 538 Ochtendshow, waarin Yolanthe ook ingaat op alle aandacht die ze als single van mannen krijgt, hieronder. Bekijk ook De beelden: Yolanthe Cabau & Donny Roelvink bezoeken samen club Bekijk deze video » Bekijk de première beelden van Liefde Zonder Grenzen Bekijk deze video »
Show :
Video: Yolanthe Cabau over haar liefdesleven en kinderwens


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Yolanthe Cabau over haar liefdesleven en kinderwens of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV