Bekijk de promo van nieuw SBS6-programma Je huis op Orde

Bekijk de promo van nieuw SBS6-programma Je huis op Orde

Dinsdagmiddag zat Viktor Brand al aan tafel bij Tijd voor MAX om over zijn nieuwe programma Je huis op Orde te praten. In dit programma helpt Viktor mensen die hun huis niet op orde hebben. Wat moet je met tien smartphones, twintig lege dozen en meer dan honderd knuffels? Bekijk hieronder de promo van de eerste aflevering van Je huis op Orde.

Lees verder onder de video.

Bekijk de promo van nieuw SBS6-programma <em>Je huis op Orde</em> Dinsdagmiddag zat Viktor Brand al aan tafel bij Tijd voor MAX om over zijn nieuwe programma Je huis op Orde te praten. In dit programma helpt Viktor mensen die hun huis niet op orde hebben. Wat moet je met tien smartphones, twintig lege dozen en meer dan honderd knuffels? Bekijk hieronder de promo van de eerste aflevering van Je huis op Orde. Lees verder onder de video. Onnodige spullenVanavond zullen we zien hoe Viktor familie Jansen helpt. Deze familie heeft waanzinnig veel (onnodige) spulletjes in huis. In de loods van Je huis op Orde worden al hun spullen geordend. Overbodige dingen gaan weg en de nodige spullen mogen terug de woning van Jansen in. Bekijk hierboven de promo van woensdag 13 oktober. Het nieuwe programma Je huis op orde is vanaf woensdag 13 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Je huis op orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Geef je op: Ontspullen met Viktor Brand in nieuw programma Je huis op orde Bekijk deze video » Viktor Brand over nieuw programma Je huis op Orde: "Elke keer weer indrukwekkend" (video) Bekijk deze video »

Onnodige spullen
Vanavond zullen we zien hoe Viktor familie Jansen helpt. Deze familie heeft waanzinnig veel (onnodige) spulletjes in huis. In de loods van Je huis op Orde worden al hun spullen geordend. Overbodige dingen gaan weg en de nodige spullen mogen terug de woning van Jansen in. Bekijk hierboven de promo van woensdag 13 oktober.

Het nieuwe programma Je huis op orde is vanaf woensdag 13 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Je huis op orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV