Video: Huis ontspullen met Viktor Brand in Je huis op Orde: "Je weet niet wat je ziet!"

Video: Huis ontspullen met Viktor Brand in Je huis op Orde: "Je weet niet wat je ziet!"

Vanavond kunnen we de eerste aflevering van Je huis op Orde bij SBS6 zien! Viktor vertelde dinsdag al via een Instagram Story wat hij in het programma zal gaan doen: "Waarin ik mensen help die verdrinken in hun spullen. We halen het hele huis leeg en sorteren het in een grote loods. Alleen wat zij willen houden, dat plaatsen wij georganiseerd terug in hun huis", laat Viktor weten. Bekijk de video over het nieuwe SBS6-programma hieronder.

Het nieuwe programma Je huis op orde is vanaf woensdag 13 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Je huis op orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Video: Huis ontspullen met <em>Viktor Brand</em> in <em>Je huis op Orde</em>: &quot;Je weet niet wat je ziet!&quot; Vanavond kunnen we de eerste aflevering van Je huis op Orde bij SBS6 zien! Viktor vertelde dinsdag al via een Instagram Story wat hij in het programma zal gaan doen: "Waarin ik mensen help die verdrinken in hun spullen. We halen het hele huis leeg en sorteren het in een grote loods. Alleen wat zij willen houden, dat plaatsen wij georganiseerd terug in hun huis", laat Viktor weten. Bekijk de video over het nieuwe SBS6-programma hieronder. Het nieuwe programma Je huis op orde is vanaf woensdag 13 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Je huis op orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Viktor Brand over nieuw programma Je huis op Orde: "Elke keer weer indrukwekkend" (video) Bekijk deze video » Bekijk de promo van nieuw SBS6-programma Je huis op Orde Bekijk deze video »
TV :
Video: Huis ontspullen met Viktor Brand in Je huis op Orde: "Je weet niet wat je ziet!"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Huis ontspullen met Viktor Brand in Je huis op Orde: "Je weet niet wat je ziet!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV