Video: Sarah van Soelen terug op Instagram, vanuit Alicante?

Video: Sarah van Soelen terug op Instagram, vanuit Alicante?

Heel lang is het Sarah van Soelen niet gelukt haar Instagram-verslaving in toom te houden want woensdag voelde ze alweer de noodzaak om de hele wereld te laten weten dat ze zich in de sportschool bevindt. "Here we go", schrijft ze erbij. Of die gym zich in Alicante bevindt, waar ze zich volgens haar gossipverspreidende plaaggeest Yvonne Coldeweijer deze week mogelijk bij haar vriend André Hazes zou voegen, wordt helaas niet duidelijk in onderstaande video.

Video: <em>Sarah van Soelen</em> terug op Instagram, vanuit Alicante? Heel lang is het Sarah van Soelen niet gelukt haar Instagram-verslaving in toom te houden want woensdag voelde ze alweer de noodzaak om de hele wereld te laten weten dat ze zich in de sportschool bevindt. "Here we go", schrijft ze erbij. Of die gym zich in Alicante bevindt, waar ze zich volgens haar gossipverspreidende plaaggeest Yvonne Coldeweijer deze week mogelijk bij haar vriend André Hazes zou voegen, wordt helaas niet duidelijk in onderstaande video. Bekijk ook Video: Sarah van Soelen viert de liefde, maar waar is André? Bekijk deze video » Zit André Hazes in Alicante (Spanje)? Yvonne Coldeweijer heeft het antwoord Bekijk deze video »
Show :
Video: Sarah van Soelen terug op Instagram, vanuit Alicante?


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Sarah van Soelen terug op Instagram, vanuit Alicante? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV