Five Days Inside: Natasja Froger bezoekt kwetsbare baby's in het Wilhelmina Kinderziekenhuis

Five Days Inside: Natasja Froger bezoekt kwetsbare baby's in het Wilhelmina Kinderziekenhuis

Natasja Froger is vanavond te zien in Five Days Inside, waar ze langs gaat in het Wilhelmina Kinderziekenhuis, waar zeer kwetsbare baby's 24 uur per dag intensief worden bewaakt. Vooral het verhaal van een verpleegster die haar eigen kleinkind op de afdeling aantreft, grijpt Natasja aan. Bekijk hieronder een fragment uit deze aflevering.

Lees verder onder de video.

<em>Five Days Inside</em>: <em>Natasja Froger</em> bezoekt <em>kwetsbare baby's</em> in het Wilhelmina Kinderziekenhuis Natasja Froger is vanavond te zien in Five Days Inside, waar ze langs gaat in het Wilhelmina Kinderziekenhuis, waar zeer kwetsbare baby's 24 uur per dag intensief worden bewaakt. Vooral het verhaal van een verpleegster die haar eigen kleinkind op de afdeling aantreft, grijpt Natasja aan. Bekijk hieronder een fragment uit deze aflevering. Lees verder onder de video. AngstDe onzekerheid en angst maken veel indruk op Natasja. Het is niet de eerste keer dit seizoen dat Natasja te maken krijgt met het leed van jonge kinderen. Eerder ging ze al inside bij Villa Expertcare, een huis voor chronische en ernstig zieke kinderen. Bekijk hierboven een fragment van Five Days Inside in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Bekijk ook Start nieuw seizoen Five Days Inside: "Heftigste aflevering tot nu toe" (video) Bekijk deze video » Geraldine Kemper ging Five Days Inside bij epilepsiecentrum: "Pijnlijk om te zien" Bekijk deze video »
TV :
Five Days Inside: Natasja Froger bezoekt kwetsbare baby's in het Wilhelmina Kinderziekenhuis

Angst
De onzekerheid en angst maken veel indruk op Natasja. Het is niet de eerste keer dit seizoen dat Natasja te maken krijgt met het leed van jonge kinderen. Eerder ging ze al inside bij Villa Expertcare, een huis voor chronische en ernstig zieke kinderen. Bekijk hierboven een fragment van Five Days Inside in het Wilhelmina Kinderziekenhuis.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Five Days Inside: Natasja Froger bezoekt kwetsbare baby's in het Wilhelmina Kinderziekenhuis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV