Missions Imposible gemist? Bekijk schietopdracht van Lionel met 200 ballen

Missions Imposible gemist? Bekijk schietopdracht van Lionel met 200 ballen

Dinsdag 12 oktober konden we in het programma Missions Impossible zien hoe Lionel voor een groot geldbedrag een maandlang heeft geoefend op het voetbalveld.

200 ballen
Lionel moet drie keer achter elkaar de bal in het doel aan de overkant van het veld schieten. Hélène Hendriks helpt Lionel bij het oefenen van zijn 'onmogelijke missie'. Hij heeft 200 ballen. Bekijk de beelden van Lionel in Missions Impossible hieronder.

Het nieuwe programma Missions Impossible is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Missions Impossible terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Missions Imposible</em> gemist? Bekijk schietopdracht van <em>Lionel</em> met 200 ballen Dinsdag 12 oktober konden we in het programma Missions Impossible zien hoe Lionel voor een groot geldbedrag een maandlang heeft geoefend op het voetbalveld. 200 ballenLionel moet drie keer achter elkaar de bal in het doel aan de overkant van het veld schieten. Hélène Hendriks helpt Lionel bij het oefenen van zijn 'onmogelijke missie'. Hij heeft 200 ballen. Bekijk de beelden van Lionel in Missions Impossible hieronder. Het nieuwe programma Missions Impossible is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Missions Impossible terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Jan Versteegh riskeert z'n leven in Missions Impossible: "Ik ga dat niet doen" Bekijk deze video » Hélène Hendriks oefent met Lionel in Missions Impossible: "Waar begin je aan?" Bekijk deze video »
TV :
Missions Imposible gemist? Bekijk schietopdracht van Lionel met 200 ballen


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Missions Imposible gemist? Bekijk schietopdracht van Lionel met 200 ballen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV