Zien: Abbey Hoes moet wildplassen in nieuw seizoen van Het Perfecte Plaatje

Zien: Abbey Hoes moet wildplassen in nieuw seizoen van Het Perfecte Plaatje

Vanavond is het zo ver, dan begint het nieuwe seizoen van het populaire programma Het Perfecte Plaatje. De hobby-fotografen van dit jaar zijn: Bridget Maasland, John Heitinga, Patrick Martens, Ruth Jacott, Abbey Hoes, Frits Sissing, Juvat Westendorp, Jaap Reesema, Rapper Donnie en Georgina Verbaan. Bekijk hieronder de promo van de eerste aflevering.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Abbey Hoes</em> moet wildplassen in nieuw seizoen van <em>Het Perfecte Plaatje</em> Vanavond is het zo ver, dan begint het nieuwe seizoen van het populaire programma Het Perfecte Plaatje. De hobby-fotografen van dit jaar zijn: Bridget Maasland, John Heitinga, Patrick Martens, Ruth Jacott, Abbey Hoes, Frits Sissing, Juvat Westendorp, Jaap Reesema, Rapper Donnie en Georgina Verbaan. Bekijk hieronder de promo van de eerste aflevering. Lees verder onder de video. WildplassenDeelnemer Patrick Martens wil Abbey Hoes een beetje viezig en lelijk op de foto zetten: "Je gaat wildplassen", zegt hij tegen haar. Hij denkt het perfecte shot te hebben en is helemaal in zijn hum. "Dit wordt het. Heel leuk!", zegt Patrick blij. Het Perfecte Plaatje is vanaf 13 oktober elke woensdag te zien om 20:30 uur bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Zien: dit zijn de kandidaten voor zesde seizoen Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video » Zien: eerste beelden van nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video »

Wildplassen
Deelnemer Patrick Martens wil Abbey Hoes een beetje viezig en lelijk op de foto zetten: "Je gaat wildplassen", zegt hij tegen haar. Hij denkt het perfecte shot te hebben en is helemaal in zijn hum. "Dit wordt het. Heel leuk!", zegt Patrick blij.

Het Perfecte Plaatje is vanaf 13 oktober elke woensdag te zien om 20:30 uur bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Abbey Hoes moet wildplassen in nieuw seizoen van Het Perfecte Plaatje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV