Video: Topatlete Agnes Tirop doodgestoken in haar woning

Video: Topatlete Agnes Tirop doodgestoken in haar woning

De Keniaanse atlete Agnes Tirop, die op de Olympische Spelen als vierde eindigde op de door Sifan Hassan gewonnen 5000 meter, is dood aangetroffen in haar woning in het dorp Iten. Dit meldt De Telegraaf woensdagmiddag.

Ex-vriend
Een bestuurslid van de Keniaanse bond zegt in de krant The Standard dat de 25-jarige Tirop vermoedelijk is doodgestoken door haar ex-vriend. Ze had steekwonden in haar buik.

In de video hieronder zien we topatlete Agnes Tirop op de baan.

Video: Topatlete <em>Agnes Tirop</em> doodgestoken in haar woning De Keniaanse atlete Agnes Tirop, die op de Olympische Spelen als vierde eindigde op de door Sifan Hassan gewonnen 5000 meter, is dood aangetroffen in haar woning in het dorp Iten. Dit meldt De Telegraaf woensdagmiddag. Ex-vriendEen bestuurslid van de Keniaanse bond zegt in de krant The Standard dat de 25-jarige Tirop vermoedelijk is doodgestoken door haar ex-vriend. Ze had steekwonden in haar buik. In de video hieronder zien we topatlete Agnes Tirop op de baan. Bekijk ook Video: Jetze Plat over Paralympische Spelen: "Supergaaf om te mogen openen" Bekijk deze video » Humberto gemist? Hét sportmoment van deze zomer: Sifan Hassan op Olympische Spelen Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Topatlete Agnes Tirop doodgestoken in haar woning


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Topatlete Agnes Tirop doodgestoken in haar woning of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV