Promo: Emotionele Glennis Grace in Rooijakkers over de Vloer

Promo: Emotionele Glennis Grace in Rooijakkers over de Vloer

Morgen, donderdag 14 oktober, zien we dat Art Rooijakkers een bezoekje aan de 43-jarige Glennis Grace brengt. De twee gaan ook even naar de moeder van de zangeres, waar moeder en dochter vertellen dat ze af en toe een moeizame relatie met elkaar hebben: "We zijn allebei heethoofden", zegt de mama van Glennis Grace. Ook blikt ze geëmotioneerd terug op het overlijden van haar vader. Bekijk de promo hieronder.

Lees verder onder de video.

Promo: Emotionele <em>Glennis Grace</em> in <em>Rooijakkers over de Vloer</em> Morgen, donderdag 14 oktober, zien we dat Art Rooijakkers een bezoekje aan de 43-jarige Glennis Grace brengt. De twee gaan ook even naar de moeder van de zangeres, waar moeder en dochter vertellen dat ze af en toe een moeizame relatie met elkaar hebben: "We zijn allebei heethoofden", zegt de mama van Glennis Grace. Ook blikt ze geëmotioneerd terug op het overlijden van haar vader. Bekijk de promo hieronder. Lees verder onder de video. The VoiceGlennis is openhartig en huilt uit in Rooijakkers over de Vloer, maar ook praat ze met trots over haar nieuwe rol als jurylid in The Voice of Holland en haar deelname aan de Amerikaanse talentenshow America's got talent, waarin ze de finale haalde. Bekijk de promo van donderdag 14 oktober hierboven. Rooijakkers over de vloer is elke donderdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Willeke Alberti "heel verdrietig" door beschuldigingen Shima Kaes: "Ik weet hoe het zit" Bekijk deze video » Caroline van der Plas openhartig in Rooijakkers over de vloer: "Thuis heb ik niks" Bekijk deze video »
TV :
Promo: Emotionele Glennis Grace in Rooijakkers over de Vloer

The Voice
Glennis is openhartig en huilt uit in Rooijakkers over de Vloer, maar ook praat ze met trots over haar nieuwe rol als jurylid in The Voice of Holland en haar deelname aan de Amerikaanse talentenshow America's got talent, waarin ze de finale haalde. Bekijk de promo van donderdag 14 oktober hierboven.

Rooijakkers over de vloer is elke donderdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Promo: Emotionele Glennis Grace in Rooijakkers over de Vloer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV